Le še dan nas loči do obračuna med Muro in Olimpijo na Fazaneriji. Tudi danes predprodaja vstopnic v baru na stadionu poteka med 14. in 19. uro. Ker je za čas tekme napovedan dež, vam svetujemo, da si zagotovite vstopnice na nekoliko višjih vrstah (dovolj sedežev je še na voljo predvsem na sektorju A in severni tribuni). V primeru dežja z vetrom bi znalo biti nekaj nevšečnosti v prvih vrstah.

 

Vse obiskovalce obveščamo, da na stadion zaradi varnosti ni dovoljen vnos dežnikov. To pomeni, da morate dežnike pustiti pri vhodu na stadion. Predvsem gostujoče navijače, ki boste nameščeni na stojiščih brez strehe, naprošamo, da si zagotovite dežne plašče oz. pelerine.

 

Na dan tekme bo bar obratoval med 10. in 13. uro. Prodaja vstopnic pred tekmo pa se bo pričela ob 16.30 uri, ko se odprejo tudi vrata stadiona. Vstopnice bodo pred tekmo (od 16.30 ure naprej) dražje: glava tribuna 12 EUR, ostale tribune 10 EUR in otroške vstopnice 5 EUR.

 

Vhod na severno tribuno je po poti okrog igrišča z umetno travo. Pri ogledu tekme vas prosimo, da upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Prosimo, da navijate športno in kulturno.

 

Od danes naprej si lahko v našem baru zagotovite že tudi vstopnice za naslednjo prvenstveno gostovanje Mure v Celju. Tekma s Celjem bo odigrana v nedeljo, 14. aprila 2019 ob 14.30 uri na Areni Z'dežele. Cena vstopnice je 6 EUR.

 

Vabljeni!

Značke novice