Črno-beli so danes na Fazaneriji v osmini finala Pokala Slovenije gostili velenjski Rudar. Pred okrog 900 gledalci so do minimalne zmage v končnici tekme prišli naši fantje, ki so se tako oddolžili Rudarju za prvenstveni poraz.

 

Muraši so sicer v celotni tekmi zapravili ogromno lepih priložnosti, ampak ob zaključku tekme se je črno-belim le nasmehnila sreča, ko je Luka Bobičanec dosegel edini zadetek na tekmi in tako poskrbel za veselje pristašev Mure.

 

Črno-beli so tekmo pričeli v postavi: Obradovič (vratar), Kous, Maruško, Peričić, Pucko, Lorbek, Kozar, Kouter, Šušnjara, Bobičanec in Maroša. V nadaljevanju so priložnost za igro dobili še: KurbusSirk, Karničnik.

 

Mura : Rudar Velenje 1:0 (0:0)

Strelec za Muro: Luka Bobičanec

 

Vse misli se sedaj usmerjajo v prihajajočo prvenstveno tekmo, ko bo na Fazaneriji gostovala ljubljanska Olimpija. Vstopnice se v predprodaji zelo dobro prodajajo in obetamo si lahko pravi spektakel. Svetujemo vam, da si vstopnice za obračun, ki se bo pričel v nedeljo ob 16. uri, zagotovite čimprej. Predprodaja bo jutri in v petek v baru potekala med 14. in 19. uro. V soboto pa med 9. in 16. uro. Seveda si lahko vstopnice zagotovite tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-olimpija/vstopnice-1108336.html

 

Naprošamo vas, da se ob ogledu tekme držite sedežnega reda in upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Razlagova ulica bo zaprta za promet. Obiskovalcem bodo za parkiranje na voljo javne površine v okolici zdravstvnega doma in kopališča. Invalidi za vstop na stadion uporabite službeni vhod, kjer bo prisoten varnostnik. Opozarjamo vas še, da na določenih delih stadiona potekajo gradbena dela. Prosimo, da se teh delov izogibate.

 

Posnetek pokalne tekme Mura : Rudar Velenje tekme:

 

Značke novice