Bliža se že povratna tekma polfinala Pokala Slovenije med Muro in Mariborom. Vijolični so si sicer na prvi tekmi priigrali minimalno prednost, ampak pred nami je še vsaj 90. minut nogometa na verjamemo polni Fazaneriji. Zdaj je čas, da stopimo skupaj, napolnimo Fazanerijo in damo vetra v krila našim nogometašem za preboj v veliki finale Pokala Slovenije.

 

Predprodaja vstopnic po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR) za polfinalni obračun, ki bo odigran v sredo, 24. aprila 2019 ob 19.30 uri na Fazaneriji, že poteka. Na dan tekme bodo vstopnice dražje: glavna tribuna 12 EUR, ostale tribune 10 EUR in otroške vstopnice 5 EUR. V predprodaji so že tudi vstopnice za naslednji domači prvenstveni tekmi: Maribor v nedeljo, 28. aprila 2018 ob 16 uri in Rudar Velenje v nedeljo, 5. maja 2019 ob 14.30 uri. Posamične vstopnice so za vse tekme na voljo po standardnih cenah: glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR. Na dan tekme bodo vstopnice dražje: glavna tribuna 12 EUR, ostale tribune 10 EUR in otroške vstopnice 5 EUR.

 

Smo pa za vas pripravili paket 2x Maribor + Rudar, kjer si lahko vstopnice za tri tekme zagotovite po nižjih cenah. Ob nakupu obeh vstopnic za tekmi z Mariborom, boste namreč vstopnico za tekmo z Rudarjem iz Velenja dobili po polovični ceni. Cene paketov: glavna tribuna 25 EUR, ostale tribune 20 EUR in otroške vstopnice 10 EUR.

 

Predprodaja v baru na stadionu Fazanerija poteka vsak delovni dan med 14. in 19. uro. Na velikonočni ponedeljek je bar odprt med 15. in 18. uro. Seveda je nakup vstopnic možen tudi preko spletne prodaje na: https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

 

Zaradi povečanega zanimanja bodo postavljene še montažne tribune s 600 sedeži med glavno in severno tribuno. Cena vstopnic za montažne tribune je 8 EUR.

 

Napolnimo Fazanerijo in ponesimo Muro v finale Pokala Slovenije!

 

 

Značke novice