Tudi v letošnjem letu bo v mesecu juliju NŠ Mura organizirala nogometni tabor za otroke od   5. do 10. leta starosti. Tabor se bo odvijal v športnem parku Fazanerija v Murski Soboti od 1. do 5. julija. Pester dnevni program bo potekal vsak dan od 8.00 do 15.30 ure. Poleg nogometnih in različnih drugih aktivnosti, vam ponujamo tudi varstvo otrok vsak dan tabora, zjutraj od 7.00 do 8.00 in popoldan od 15.30 do 16.00 ure.

 

NŠ Mura vsem udeležencem zagotavlja strokovno vodene nogometne aktivnosti pod taktirko usposobljenih trenerjev. Najmlajši udeleženci bodo razvijali medsebojno sodelovanje z in brez žoge, tisti nekoliko starejši pa bodo dobili priložnost izboljšati tehnično – taktične  sposobnosti v reševanju igralnih situacij. Prav tako bo poskrbljeno za bogat animacijski program v odmorih med nogometnimi treningi (obisk motoričnega parka Expano, ogled animiranega filma v Cineplexxu, obisk vojašnice, spoznavanje z ameriškim nogometom,itd….)

 

Cena za petdnevno druženje, treniranje, zabavo, animacijo, prehrano je 70 evrov.

 

Za prijavo na tabor prosimo, da izpolnite prijavnico na spodnji povezavi. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami.

 

Prijavnica za Murin nogometni tabor 2019

 

Vse otroke vabimo, da začutijo prvoligaški nogometni utrip v hramu pomurskega nogometa.

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na:
sola@nsmura.si (elektronski naslov),
www.nsmura.si (uradna spletna stran),

FB stran,
Dominik Kovačič, telefon 041 220 671.

Značke novice