Spoštovani navijači, uspešna sezona Mure se počasi zaključuje. Do zadnje tekme sezone nas loči le še dober teden. Posledično smo se že pričeli ozirati tudi proti prihajajoči sezoni, ki bo seveda ponovno prvoligaška. Torej, se bomo tudi prihodnjo sezono vsi skupaj na Fazaneriji lahko nagledali nogometa na najvišji ravni v Sloveniji in upamo, da tudi v Evropi. Odločili smo se, da v prodajo že ponudimo nakup letnih vstopnic za prihajajočo sezono 2019/2020. S prodajo bomo v baru na stadionu pričeli v petek, 17. maja 2019.

 

Cene letnih vstopnic ostajajo enake kot v iztekajoči se sezoni 2018/19. Letna vstopnica na glavni tribuni bo tako stala 150 EUR, letna vstopnica na ostalih tribunah 120 EUR in kot novost bo v ponudbi otroška letna vstopnica po ceni 60 EUR, ki je namenjena za otroke od 7 do 14 leta starosti ne glede na tribuno.

 

Imetniki letnih in polletnih vstopnic za tekočo sezono imate do četrtka, 30. maja 2019 možnost, da si s prednakupom zagotovite isti sedež za novo sezono, seveda če želite obdržati isti sedež. V petek, 31. maja 2019 bomo rezervacije sedežev za imetnike letnih in polletnih vstopnic za tekočo sezono sprostili in bodo na voljo tudi drugim kupcem.

 

Prav tako nagrajujemo zvestobo obstoječih imetnikov letnih vstopnic in vam tako ob prednakupu podarimo bon za 10 EUR, ki ga lahko porabite za nakup naših navijaških artiklov, imetnikom polletnih vstopnic pa podarimo bon za 5 EUR.

 

Letna vstopnica vam omogoča ogled vseh prvenstvenih, pokalnih in tudi morebitnih prijateljskih tekme, kjer bi se pobirala vstopnina. Letna vstopnica za morebitne evropske tekme ne velja, boste pa lastniki letnih vstopnic imeli prednost pri nakupu vstopnic. 

 

Sektorja A in F se trenutno v okviru letnih vstopnic ne bosta prodajala (A - zaradi gostujočih navijačev in s tem tampon con, F – bo namenjen za igralce iz nogometne šole in povabilne vstopnice za gostujoče ekipe).

 

Zagotovite si svoj sedež na Fazaneriji tudi za prihodnjo sezono!

Značke novice