Le še nekaj ur nas loči do obračuna med Muro in Olimpijo. Vstop na stadion bo mogoč od 14.15 ure naprej. Ob 14.15 uri se bo pričela tudi prodaja preostalih vstopnic (tribune 11€, stojišča 8€ in otroške vstopnice 6€). Na voljo je le še okrog 200 sedežev na severni tribuni in nekaj stojišč.

 

Vsi, ki imate vstopnice za severno tribuno, pridete do vhoda na tribuno po poti okrog igrišča za umetno travo. Drugje vstop na severno tribuno ne bo možen.

 

Naprošamo vas, da se ob ogledu tekme držite sedežnega reda in upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Razlagova ulica bo zaprta za promet. Obiskovalcem bodo za parkiranje na voljo javne površine v okolici zdravstvenega doma in kopališča. Invalidi za vstop na stadion uporabite službeni vhod, kjer bo prisoten varnostnik.

 

Opozarjamo vas še, da na določenih delih stadiona potekajo gradbena dela - reflektorji. Prosimo, da se teh delov izogibate.

 

Navijače obeh ekip pozivamo h kulturnemu in predvsem športnemu navijanju, da bo to res pravi športni praznik. Prosimo vas še za strpnost pri vstopu na stadion, saj bo verjetno nastajala gneča.

 

Vabljeni!

Značke novice