Jutri nas na Fazaneriji čaka novo prvoligaško dejanje v tekoči sezoni Prve Lige Telekom Slovenije. Črno-beli bodo tekmo z Rudarjem pričakali polni motiva, da se navijačem oddolžijo za poraz, ki so ga avgusta doživeli v Velenju. Vstopnice se že skozi cel teden dobro prodajajo, kar pomeni, da bomo jutri na Fazaneriji zagotovo spremljali tekmo v zelo prijetnem ambientu.

 

V klubu smo sprejeli odločitev, da na tokratno tekmo povabimo tudi večje število otrok iz okoliških osnovnih šol (OŠ 1 MS, OŠ 2 MS, OŠ 3 MS, OŠ Bakovci, OŠ Puconci in OŠ Tišina). Skupno smo med otroke razdelili 550 vstopnic. Prav zaradi pričakovanega precej večjega obiska s strani otrok na tekmi bomo še večjo skrb namenili varnosti. Tu lepo prosimo tudi, da navijate kulturno in športno.

 

Seveda bodo vstopnice na voljo tudi jutri pred pričetkom tekme. Prodaja vstopnic in vstop na stadion bosta možna od 12.30 ure naprej. Podpora s tribun je izjemno pomembna za naše fante in lepo bi bilo, da bi jih tudi jutri pričakale polne tribune.

 

Nik Lorbek»Vse navijače pozivam, da nas v soboto pridejo podpret. Ko je Fazanerija polna ali skoraj polna, nam je igralcem veliko lažje na igrišču, daje nam dodatno energijo. Zato pozivam vsakogar, da si ogleda tekmo.«

 

Naprošamo Vas, da se ob ogledu tekme držite sedežnega reda in upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Opozarjamo Vas še, da na določenih delih stadiona potekajo gradbena dela - reflektorji. Prosimo, da se teh delov izogibate. Prav zaradi gradbenih del bo vstop na severno tribuno mogoče le po poti okrog igrišča za umetno travo. Razlagova ulica bo odprta do teniških igrišč. Za parkiranje uporabite javna parkirrišča v okolici zdravstvenega doma in kopališča.

 

Napolnimo Fazanerijo!

Značke novice