Le še dan nas loči do naslednje prvenstvene tekme naše članske ekipe v Ljubljani proti Olimpiji. Še danes med 14. in 19. uro si lahko vstopnice zagotovite v našem baru na stadionu Fazanerija. Smo pa dobili obvestilo od organizatorja tekme, da je po novem možen nakup vstopnic za Murin sektor tudi preko spletne prodaje na linku: https://www.mojekarte.si/si/nk-olimpija-ljubljana-ns-mura/vstopnice-1107507.html

 

Pri nakupu izberite sektor S31 na tribuni D (označeno na sliki). Vsi, ki že imate vstopnice za kateri drug sektor in bi bili radi z našimi navijači, lahko počakate v garaži stadiona Stožice, od koder vas bodo varnostniki pospremili do Murinega sektorja.

 

Cena vstopnic za odrasle je 8 EUR, za otroke pa 2 EUR. Organiziran prevoz v Ljubljano je odpovedan zaradi premalo prijav.

 

Seveda si lahko vstopnice za Murin sektor zagotovite tudi neposredno pred tekmo na blagajni stadiona Stožice (cena 10 EUR). Pri nakupu le povejte prodajalcu, da hočete biti v sektorju  za gostujoče navijače.

 

Ne pozabite, da so po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR) na voljo že tudi vstopnice za zadnjo prvenstveno tekmo tekoče sezone, ki bo odigrana v soboto, 25. maja 2019 ob 17.55 uri na Fazaneriji proti Celju.

 

Se vidimo v Ljubljani! #zaevropoide

 

Značke novice