Črno-beli so se danes na Fazaneriji pomerili s Krškim. Pred okrog 2200 gledalci smo spremljali izenačeno tekmo z malo priložnostmi. Verjetno je na igro nekoliko vplivalo tudi vreme, saj je bilo v Murski Soboti med časom tekme čez 30 stopinj. Prvi polčas je bil zelo zadržan z obeh strani. Le redke pol priložnosti so ostale neizkoriščene in moštvi sta se na premor odpravili brez zadetkov.

 

V drugem polčasu pa so črno-beli le zaigrali nekoliko bolj navdahnjeno in z željo po zmagovitem zadetku. V začetnih 15. minutah drugega polčasa so si naši fantje pripravili nekaj polpriložnosti, ampak vse po vrsti so ostale neizkoriščene. Na drugi strani pa so gostje izkoristili prosti strel in si zagotovili zmago. V 62. minuti je s 30. metrov odlično zadel Marco Da Silva. Tudi v nadaljevanju so se črno-beli trudili, ampak uspevalo jim je bolj malo. Obramba gostov je delovala zelo čvrsto in naši fantje so zelo težko prihajali do pravih priložnosti. Gostje so v 74. minuti ostali tudi z igralcem manj, saj je drugi rumeni karton prejel Slavko Brekalo.

 

Črno-beli so tako po neodločnem izidu in zmagi na domačem igrišču zabeležila še prvi poraz. Ampak priložnost za popravni izpit bo že zelo kmalu. Muraši bodo namreč tudi v naslednjem krogu tekmo odigrali doma. Na Fazanerijo prihaja Aluminij.

 

Mura : Krško 0:1 (0:0)

 

Povzetek tekme:

 

Značke novice