Danes je bila na Fazaneriji odigrana premierna tekma pod umetno razsvetljavo. Dvoboj med Muro in Domžalami ni dal zmagovalca.

 

Mura je tekmo odigrala v postavi: Obradović, Kous, Peričić, Maruško, Šturm, Kozar, Lorbek, Kouter (od 85. Ćerimagić), Šušnjara, Maroša (od 73. Horvat), Sirk (od 78. Karničnik). V vrstah Mure je tekmo zaradi lažje poškodbe izpustil Luka Bobičanec. Manjkal je seveda tudi Kevin Žižek, ki čaka na operativni poseg v prihodnjih dneh.

 

Ob polnih tribunah in izjemnem vzdušju smo spremljali bolj kot ne šahovsko partijo. Gostje so prišli po točko in jo tudi osvojili. Videli smo zelo malo priložnosti. Tudi strelov okvir vrat je bilo le za vzorec. Po en na vsaki strani, pa še ta dva povsem nenevarna.

 

Muraši so sicer skozi tekmo poskušali prebiti čvrsto obrambo Domžal, ampak so pogosto ostali brez pravih idej. Še najbližje zadetku so črno-beli prišli po hitro odigranih protinapadih. V prvem polčasu je po desni strani pobegnil Amadej Maroša in podal v petmetrski prostor Domžal, kjer je bil za malenkost prehiter Luka Šušnjara in žoga je zletela v prazno.  Podobna situacija tudi v drugem polčasu, le da je tokrat pobegnil Nino Kouter, ki pa se je odločil za podajo namesto za strel in priložnost je šla po zlu.

 

Tekma se je ob bučnem navijanju končala brez zadetkov.

 

Mura : Domžale 0:0 (0:0)

Značke novice