Zgodovinski dan je tu. Le še nekaj ur nas loči do obračuna 21. kroga v Prvi Ligi Telekom Slovenije med Muro in Domžalami. Tekma se bo pričela ob 17. Uri. Že ob 16.30 uri se bo pričelo dogajanje ob otvoritvi reflektorjev. Najprej vas bodo iz glavne tribune zabavali Govoreči bobni. Ob 16.45 uri sledi glavni del otvoritve reflektorjev z nagovoroma župana MOMS dr. Aleksandra Jevška in predsednika DNŠ Mura Roberta Kuzmiča.

 

Od 15. ure naprej bo zaprta Razlagova ulica. Dostop z avti do stadiona bo možen le za povabljene. Priporočamo parkiranje na javnih parkiriščih v okolici kopališča. Vstop na stadion bo mogoč od 15.30 ure naprej. Dostop do severne tribune je možen le po poti okrog igrišča z umetno travo. Tu vas opozarjamo tudi na previdnost, saj so poti speljane skozi gozd in bo po zaključku tekme otežena vidljivost.

 

Prosimo, da ob ogledu tekme upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Vstop v klubske prostore in na VIP tribuno bo možen le z ustreznimi akreditacijami in vstopnicami. Brez ustreznih vstopnic ne bo možen dostop do hodnika na vrhu glavne tribune.

 

Na voljo je še nekaj vstopnic (približno 200 na južni in 400 na severni tribuni), so pa danes vstopnice dražje za 2 EUR. Danes bo prodaja vstopnic potekala med 9. in 12. uro v baru in od 15. ure naprej na prodajnem mestu vstopnic. Stojišča niso v prodaji, saj na tem delu stadiona še niso zaključena vsa dela. V primeru, da bo vstopnic pričelo primanjkovati, bodo na razpolago stojišča na delu za gostujoče navijače.

 

Vse, ki imate rezervirane vstopnice obveščamo, da morate vstopnice nujno prevzeti pred tekmo do 16. ure. V nasprotnem primeru bomo vstopnice sprostili v prodajo.

 

Se vidimo!

Značke novice