Kako do vstopnic?

 

Prodaja vstopnic še vedno poteka preko spletnega portala mojekarte.si, prav tako se vstopnice za tekmo še danes vse do 21. ure prodajajo pri baru na stadionu Fazanerija. Fazanerija jutri vrata odpira ob 16.30, ko se bo odprla tudi blagajna s preostalimi vstopnicami.

 

Glede na zanimanje je na jutrišnji tekmi pričakovati povečan obisk, zato priporočamo, da si vstopnice priskrbite še danes oziroma jutri takoj ob odprtju blagajne in se tako izognete gneči.

 

Sedežni red

 

Vse obiskovalce jutrišnje tekme še posebej opozarjamo na dosledno upoštevanje navodil redarjev in varnostnikov ter držanje hišnega reda. Po novem na Fazaneriji ne bo več proste izbire sedežev, zato se je treba držati sedežnega reda na vstopnici in vhoda na posamezne sektorje. Novo razdelitev stadiona po sektorjih in vhode lahko vidite na sliki.

 

Kje parkirati?

 

Parkirišče pred stadionom bo zaprto, prav tako bo prepovedano parkirati na Razlagovi ulici. Priporočamo uporabo javnih parkirišč v okolici stadiona, kot so pri vojašnici, lokalu Spartacus, zdravstvenem domu in 1. OŠ Murska Sobota.

Značke novice