Spektakel za spektaklom. Po Olimpiji prihaja na Fazanerijo še NK Maribor. Ponovno si lahko obetamo fantastično vzdušje in izjemo predstavo na nogometnem igrišču. Zelo verjetno je, da bo tudi ta tekma razprodana. Torej, še drugič zapored na Fazaneriji, kar bo verjetno prvič v zgodovini tekem Prve Lige Telekom Slovenije. Bodite del zgodovine in si zagotovite vstopnice čimprej. Vstopnice po standardnih cenah (otroci 4€, ostale tribune 8€ in glavna tribuna 10€) so v predprodaji že na voljo.  Na dan tekme bodo cene vstopnic višje (otroci 6€, ostale tribune 11€ in glavna tribuna 13€). Sektor M (stojišča) ne bodo v prodaji.

 

Predprodaja bo v baru potekala vsak delovni dan med 14. in 19. uro, v soboto med 12. in 19. uro, v nedeljo je bar zaprt. Seveda si lahko vstopnice zagotovite tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-maribor/vstopnice-1108337.html Gostujoči obiskovalci bodo lahko vstopnice kupili preko NK Maribor.

 

Naprošamo vas, da se ob ogledu tekme držite sedežnega reda in upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Razlagova in Kopališka ulica bosta zaprti za promet. Obiskovalcem bodo za parkiranje na voljo javne površine v okolici zdravstvenega doma. Invalidi za vstop na stadion uporabite službeni vhod, kjer bo prisoten varnostnik.

 

Opozarjamo vas še, da na določenih delih stadiona potekajo gradbena dela - reflektorji. Prosimo, da se teh delov izogibate. Prav zaradi gradbenih del bo vstop na severno tribuno mogoče le po poti okrog igrišča za umetno travo.

 

Vabljeni!

Značke novice