Dan za tekmo je tu! Še enkrat prosimo, da si vsi, ki se danes odpravljate v Stožice, preberete spodnja navodila.

 

Navodila za potnike z avtobusi v organizaciji Mure:

     -     Avtobusi pridejo na parkirišče pri BTC-ju (na strani proti Merkurju, kjer bodo rezervirana parkirišča za avtomobile) ob 16:00 uri. Odhod iz Murske Sobote najkasneje ob 16.30 uri. Kratek postanek bomo opravili v Tepanjah (5. minut).

     -     Vsi avtobusi in kombiji se zberejo v Lukovici od koder je ob 18.30 uri odhod v konvoju proti Stožicam (policijsko spremstvo).

     -     Razpored po avtobusih je glede na vrstni red kupljenih kart s prevozom (na avtobusih bodo izobešeni seznami).

     -     Plan prihoda avtobusov na Stožice je ob 19.00 uri.

     -     Po tekmi se je potrebno čimprej zbrati ob istih avtobusih za odhod domov (takoj, ko bo možno zapustiti stadion).

 

Navodila za ostale organizirane skupine:

     -     Vsi avtobusi in kombiji se zberejo na počivališču v Lukovici od koder je ob 18.30 uri odhod konvoja proti Stožicam. V Stožicah moramo biti najkasneje ob 19.00 uri, če ne navijači ne bodo pravočasno na tribunah.

     -     Vsi organizirani prevozi, ki ne bodo v tem konvoju znajo imeti težave v LJ zaradi organizacije vstopa na stadion. 

     -     Na vsakem avtobusu in v vsakem kombiju mora biti odgovorna oseba.

 

Navodila za potnike z avti v lastni režiji:

     -     Parkiranje za naše navijače bo pri vhodu 1-2 (to je vhod takoj ob izvozu iz Tomačevskega rondoja). Po vstopu v vhod 1-2 se zavije desno od tam pa vas bodo reditelji usmerili na parkirne prostore rezervirane za nas (večina oz. vsi bomo v garaži).

 

Vsi navijači Mure, ki boste prišli na tekmo iz drugih delov Slovenije in bi radi bili v sektorjih, kjer bodo Murini navijači si lahko vstopnice zagotovite tudi na prodajnem mestu pred stadionom v Ljubljani. Pri nakupu morate obvezno povedati, da bi radi bili v gostujočem delu stadiona.

 

Vse navijače prosimo za kulturno in športno navijanje ter strpnost pri vstopu na stadion in pri izhodu. Zaželeni so navijaški artikli (šali, kape, oblačila v Murinih barvah,…).

Značke novice