Še zadnja tekma v tej sezoni. Zadnja in odločilna. Muraši bodo na Fazaneriji gostili Celje, s katerim bijejo boj za četrto mesto na prvenstveni lestvici in s tem vozovnico za evropske kvalifikacije. Muraši za potrditev četrtega mesta rabijo vsaj neodločen izid. Vsekakor pa je zadnje tekma sezone odlična priložnost, da se z obiskom in navijanjem zahvalimo črno-beli ekipi za odlično premierno sezono v Prvi ligi Telekom Slovenije.

 

Vstopnice po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR) so že na voljo. Dobite jih lahko vsak delovni dan med 14. In 19. uro v baru na stadionu Fazanerija ali preko spletne prodaje na: https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-celje/vstopnice-1108349.html

 

V soboto na dan tekme bomo s prodajo vstopnic pričeli ob 16.30 uri, ko bo možen tudi vstop na stadion. Na dan tekme bodo vstopnice dražje: glavna tribuna 12 EUR, ostale tribune 10 EUR in otroške vstopnice 5 EUR.

 

Vse rezervacije vstopnic bodo izbrisane v petek ob 24. uri, tako da vsi, ki imate rezervirane vstopnice jih morate nujno prevzeti pred soboto.

 

V soboto od 15. ure naprej bo za promet zaprta Razlagova ulica. Za parkiranje uporabite javna parkirišča v okolici zdravstvenega doma in kopališča.

 

Prosimo, da navijate kulturno in športno ter upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov.

 

Vsi na tekmo! #zaevropoide

Značke novice