Črno-beli so danes odigrali prvo tekmo četrfinala Pokala Slovenije v Novi Gorici in svoje delo opravili odlično. Mura je povedla že v 12. minuti, ko je po odlični podaji Luke Bobičanca z glavo žogo v gol preusmeril Nik Lorbek. Muraši so brez večjih težav držali niti igre v svojih rokah in prvi polčas dobili z 0:1.

 

Tudi v nadaljevanju je bila Mura boljši tekmec. Domačini so nekajkrat zapretili le v zadnjih 20. minutah igra, ampak Matko Obradović se ni pustil premagati. Na drugi strani pa je rezervist Amadej Maroša v zaključku tekme z dvema zadetkoma Muro popeljal v veliko prednost. Prvič je zadel po lepi podaji Klemna Šturma. Drugič pa se je 92. minuti odlično znašel v kazenskem prostoru in še drugič matiral Grego Sorčana v vratih Gorice. Črno-beli so tako tekmo dobili z visokih 0:3 in si tako priigrali zelo lepo prednost pred povratno tekmo, ki bo na Fazaneriji odigrana prihodnjo sredo, 31. oktobra 2018 ob 13. uri. Naključje je hotelo, da bo tudi naslednja domača prvenstvena tekma Mure odigrana prav proti Gorici v soboto, 10. novembra 2018 ob 14. uri.

 

Odločili smo se, da vstopnice za obe naslednji domači tekmi z Gorico ponudimo v paketu “2x Gorica” po znižanih cenah (glavna tribuna 18 EUR, ostale tribune 14 EUR, stojišča 8 EUR, otroške 6 EUR). Vstopnice lahko za posamezno tekmo v predprodaji kupite po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR, stojišča 5 EUR in otroške 4 EUR). Na dan tekme bodo cene višje: glavna tribuna 11 EUR, ostale tribune 9 EUR, stojišča 6 EUR in otroške 5 EUR.

 

Preprodaja vstopnic bo v baru od danes naprej do sobote potekala vsak dan med 14. in 19. uro. V nedeljo bo bar zaprt. V ponedeljek in torek bo predprodaja v baru spet potekala med 14. in 19. uro. Paket vstopnic “2x Gorica” si lahko zagotovite do 30. oktobra 2018. Seveda so vstopnice na voljo tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

Značke novice