Iz dneva v dan smo bližje trenutku, ko bo odigrana prva tekma pod umetno svetlobo na Fazaneriji. To se bo zgodilo v soboto, 2. marca 2019 ob 17. uri, ko bodo na Fazaneriji gostovale Domžale. Ob 16.45 uri se bo pričela kratka otvoritvena slovesnost. To bo pomemben trenutek za vse navijače, ki nosimo v srcu črno-belo barvo.

 

Predprodaja vstopnic že poteka (danes, med 12. in 16. uro v baru na stadionu Fazanerija). Med ponedeljkom in petkom si lahko vstopnice zagotovite med 14. in 18. uro v klubskem baru na stadionu Fazanerija. Cena posamičnih vstopnic v predprodaji ostaja standardnih 10 EUR za glavno tribuno, 8 EUR za ostale tribune in 4 EUR otroške vstopnice. Na dan tekme bodo posamične vstopnice dražje za 2 EUR. Prodaja vstopnic bo na dan tekme potekala med 9. in 12. uro v baru in od 15. ure naprej na prodajnem mestu vstopnic.

 

Smo pa za vas pripravili še paket vstopnic “Domžale 2.3.2019 & Krško 16.3.2019”, kjer si lahko vstopnici za obe tekmi zagotovite po znižanih cenah (glavna tribuna 18 EUR, ostale tribune 15 EUR in otroški vstopnici 6 EUR). Stojišča še niso v prodaji.

 

Ne pozabite, da so še zmeraj na voljo tudi paketi polletnih vstopnic za spomladanski del sezone.

 

Vstopnice lahko kupite tudi preko spletne prodaje -> https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

 

Skupaj napolnimo Fazanerijo, tokrat prvič pod reflektorji!

 

Značke novice