Pred nami je 25. krog v drugoligaški konkurence. Črno-beli se tokrat odpravljajo na gostovanje v Dob, kjer se bodo pomerili z Roltekom. Tekma bo odigrana v sredo, 25. aprila 2018 ob 17. uri v Dobu. Verjetno tudi s prenosom preko našega Youtube kanala. Muraši so z zmago proti Jadranu iz Dekanov naredili še en korak proti naslovu prvaka v 2. SNL. Do konca nas loči le še šest krogov in za teoretično potrditev naslova naši fantje rabijo še tri zmage.

 

Prvo tekmo med tokratnima tekmecema so na Fazaneriji dobili črno-beli s 5:1. Za zmago Mure so na jesenskem dvoboju zadeli Amadej Maroša, Luka Bobičanec, Nino Kouter, Žan Karničnik in Sebastjan Šlak. Gostje so sicer po zaslugi Senada Jarovića povedli že v prvi minuti, ampak naši fantje so tekmo uspeli preobrniti in na koncu slavili visoko zmago.

 

Gostitelji trenutno na prvenstveni lestvici zasedajo 9. mesto. Na zadnji tekmi so v Sežani iztržili neodločen izid brez zadetkov. Pred tem pa so zabeležili visoko domačo zmago s 3:0 proti Krki iz Novega mesta. Pri gostiteljih bo tekmo zagotovo izpustil Klemen Kunstelj, ki ima prepoved nastopa. Muraši kaznovanih igralcev nimajo, bo pa manjkal Klemen Pucko, ki okreva po poškodbi kolena in se bo predvidoma v pogon vrnil čez dva tedna.

 

.

Značke novice