Muraši se s polno vnemo pripravljajo na naslednji prvoligaški obračun. V nedeljo ob 14.30 uri se bodo na Fazaneriji udarili z Aluminijem iz Kidričevega, ki po 5. krogih Prve Lige Telekom Slovenije na prvenstveni lestvici zaseda visoko drugo mesto. Zadnji dve prvoligaški tekmi se nista razpletli po željah igralcev in navijačev Mure. Dva zaporedna poraza sta opozorilo, da zmage v Prvi Ligi ne padajo iz neba, ampak je potrebno za tri točke odgarati 90. minut na 100%.

 

Za črno-belimi je nekoliko lažji teden, saj po daljšem času med tednom niso odigrali nobene uradne tekme. Preizkušnja z Aluminijem tako prinaša priložnost, da se črno-beli navijačem odkupijo za domači poraz v preteklem krogu z NK Krško.

 

Vstopnice za ogled tekme med Muro in Aluminijem si že lahko zagotovite v predprodaji v našem baru na stadionu vsak dan med 14. in 20 uro ali pa preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-aluminij/vstopnice-1108335.html 

 

Prodaja vstopnic na dan tekme se bo pričela ob 13. uri, ko se bo odprl tudi vstop na stadion. Prosimo, da ob ogledu tekme upoštevate navodila redarjev in varnostnikov ter se držite sedežnega reda. Za parkiranje so na voljo parkirišča v okolici kopališča in zdravstvenega doma.

 

Vabljeni!

Značke novice