Spoštovani člani in prijatelji naše Mure,

 

ob zaključku leta se vam najlepše zahvaljujem za vso podporo, ki smo je bili deležni z vaše strani na vseh področjih delovanja kluba. Posebej bi se rad zahvalil članom Upravnega odbora, strokovnemu vodstvu in vsem ostalim sodelavcem za dobro opravljeno delo ter dosežene cilje v iztekajočem se letu. Pri vseh teh uspehih se iskreno zahvaljujem tudi našim sponzorjem, donatorjem, Mestni občini Murska Sobota in ostalim podpornikom, ki ste na kakršen koli način pomagali in omogočili normalno delovanje kluba ter izjemne dosežke, na katere smo vsi zelo ponosni.

 

Mura je tudi po zaslugi svojih navijačev prinesla nove dimenzije v slovenski nogometni prostor, ki je Muro čakal in potreboval. S svojim pristopom, rezultati in odnosom, smo izpolnili lastna  pričakovanja, upam, da tudi do vseh naših zvestih navijačev, ki so spremljali člansko ekipo na vseh tekmah po Sloveniji. Ante Šimundža je s svojim delom, pristopom, odnosom in strokovno ekipo še enkrat dokazal, da gre za pravega trenerja in vodjo članske ekipe, ki zagotovo še ni pokazala vsega.

 

Ob tem nikakor ne smemo pozabiti tudi uspešnih rezultatov mlajših kategorij, ki iz tekme v tekmo dokazujejo svoj talent in napredek ter se lahko kosajo z vsemi najboljšimi ekipami v svojih selekcijah. Prepričan sem, da bomo z zastavljenim strokovnim delom v nogometni šoli vzgojili kader  s katerim bomo kaj kmalu konkurirali tudi za člansko moštvo in prav to je tudi naš osnovni cilj.

 

Čaka nas še veliko izzivov in sprememb, posebno na organizacijskem in infrastrukturnem področju. Prehod iz amaterskega na profesionalni nivo je ogromen preskok, ki zahteva tudi strokovno znanje in sposobnosti za vodenje in upravljanje kluba.  Zavedamo se, da v športu delo ni nikoli končano zato je potrebno stalno stremeti k napredku in razvoju kluba.

 

Naj ob tej priliki zaželim vsem članom in prijateljem kluba veliko sreče in zadovoljstva v prihajajočem letu, da bi še naprej ostali naši zvesti sodelavci in navijači tudi takrat, ko nam ne bo šlo vse po načrtih kajti prišli bodo tudi taki dnevi. Vendar, če bomo še naprej delovali skupaj, če bomo realni in odgovorni, če bomo verjeli v uspeh in sledili ciljem, so pred nami lepi časi. Naj se začnejo z letom 2019, predvsem pa naj bo leto za vse vas srečno, uspešno, mirno  in zdravo ter čim več lepih doživetij, seveda tudi ob spremljanu tekem naše Mure.

 

ROBERT KUZMIČ

predsednik

Značke novice