Pokalna tekma je za nami, a časa za počitek ni. Že v nedeljo, 28. aprila 2019 ob 16. uri se bosta namreč na Fazaneriji ponovno udarili ekipi Mure in Maribora, le da tokrat za prvenstvene točke. Predprodaja vstopnic po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 5 EUR) danes in jutri v našem baru poteka med 14. in 19. uro. V soboto bo bar obratoval med 12. in 18. uro v sklopu kadetske in mladinske tekme med Muro in Radomljami.

 

Na dan tekme bodo vstopnice dražje (glavna tribuna 12 EUR, ostale tribune 10 EUR in otroške vstopnice 5 EUR). Prodaja vstopnic na dan tekme se prične ob 14.30 uri, takrat bo možen tudi vstop na stadion.

 

Rezervacije vstopnic so sicer možne, ampak bomo rezervacije stornirali v soboto zvečer. To pomeni, da morate morebitne rezervirane vstopnice prevzeti najkasneje v soboto.

 

Nakup vstopnic je možen tudi preko spletene prodaje:  https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-maribor/vstopnice-1108346.html

 

Vstop na montažno tribuno bo mogoč le po poti okrog igrišča z umetno travo, enako tudi na severno tribuno.

 

Prosimo, da se ob ogledu tekme držite navodil varnostnikov in rediteljev ter navijate športno in kulturno.

 

Za parkiranje uporabite javna parkirišča v okolici stadiona. Razlagova ulica in Kopališka ulica boste med tekmo zaprti. Veljal bo posebni prometni režim. Prosimo za strpnost

 

Vabljeni!

 

Značke novice