Črno-beli se v zadnjem krogu 2. SNL odpravljajo v Kranj, kjer se bodo pomerili z domačo Zarico. Naši fantje so si prvo mesto v ligi zagotovili že pred časom, zato je pričakovati, da bodo Muraši tekmo odigrali v premešani postavi. Veliko večji pomen ima zadnja tekma za gostitelje, ki se še krčevito borijo za obstanek v ligi. Najslabše kaže prav Zarici, ki za eno točko zaostaja za Fužinarjem in dve točki za Rogaško.

 

Mura bo tekmo v Kranju zagotovo odigrala brez Dejana Kurbusa, ki ima prepoved nastopa zaradi štirih rumenih kartonov. S poškodbo gležnja se ubada še Luka Bobičanec, ki je predčasno zaključil pokalni obračun proti Veržeju. Pri gostiteljih bodo zaradi kartonov tekmo izpustili Matic Ahačič, Matic Kopač in Tim Matič.  

 

Moštvi sta se v tekoči sezoni pomerili že dvakrat. Prvič v pokalu NZS, kjer so naši fantje na Fazaneriji slavili s kar 5:2. Za visoko zmago Mure so zadeli: Amadej Maroša 3x, Žan Karničnik in Luka Bobičanec. Precej bolj izenačeno tekmo smo spremljali jeseni v 2. SNL, ko so nogometaši Zarice zelo namučili črno-bele, ki so do zmage prišli v zaključku tekme z zadetkom Žana Karničnika.

 

Tekma v Kranju bo odigrana v soboto, 26. maja 2018 ob 16. uri.

Značke novice