Pred nami je že naslednji prvenstveni obračun Mure v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Črno-beli bodo pred razprodano Fazanerijo v nedeljo, 30. septembra 2018 ob 13. uri gostili vodilno ekipo lige - NK Maribor. Zadnje vstopnice so pošle že pred dnevi in obetamo si lahko fantastično vzdušje pred polnimi tribunami hrama prekmurskega nogometa.

 

Ker bo tudi tokrat prihajalo do gneče v okolici in na samem stadionu, Vas prosimo za strpnost. Vstop na stadion bo možen od 11.30 ure naprej. Naprošamo Vas, da se ob ogledu tekme držite sedežnega reda in upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov.

 

Razlagova in Kopališka ulica bosta zaprti za promet. Kopališka ulica bo namenjena parkiranju navijačev iz Maribora. Vstop za gostujoče obiskovalce bo mogoč na dveh vhodih ob vzhodni tribuni. Obiskovalcem bodo za parkiranje na voljo javne površine. Invalidi za vstop na stadion uporabite službeni vhod, kjer bo prisoten varnostnik.

 

Opozarjamo Vas še, da na določenih delih stadiona potekajo gradbena dela - reflektorji. Prosimo, da se teh delov izogibate. Prav zaradi gradbenih del bo vstop na severno tribuno mogoče le po poti okrog igrišča za umetno travo.

 

Na stadionu bo tokrat poskrbljeno tudi za hrano v izvedbi hotela Diana.

Značke novice