V zadnjem krogu 2. SNL so naši fantje gostovali v Kranju, kjer so se pomerili z Zarico. Črno-beli niso dovolili presenečenja predzadnji ekipi lige in tekmo na koncu prepričljivo dobili s 5:0. V prvem polčasu so se domačini še dobro branili in prvi polčas se je končal brez zadetkov.

 

V drugem polčasu pa so muraši stopili na plin in zadetki so pričeli padati. V 50. minuti je Muro v vodstvo popeljal Matic Maruško. Le šest minut kasneje je prednost Mure podvojil mladinec Sebastjan Šlak, ki je letos v 2. SNL v le 86 odigranih minutah in dosegel kar 3 zadetke. V 65. minuti je še drugič na tekmi zadel Matic Maruško in že praktično odločil zmagovalca. Do konca tekme sta padla še dva zadetka. V 76. minuti je zadel Nino Kouter. V zaključku tekme ja zadnji zadetek Mure v 2. SNL dosegel Amadej Maroša in tako postavil končnih 0:5.

 

Muraši so tako dosegli še 23 zmago v letošnji sezoni 2. SNL in tako le še dodatno potrdili naslov prvaka. Izjemno uspešna sezono je za nami. Zdaj pa se delo seli v klubske pisarne, saj bo potrebno sestaviti moštvo za tekmovanje v prvoligaški konkurenci.

 

Zarica Kranj : Mura 0:5 (0:0)

Streci za Muro: Matic Maruško 2x, Sebastjan Šlak, Nino Kouter in Amadej Maroša.

 

Posnetek tekme:

 

Značke novice