Mura je danes gostovala v Krškem, kjer pa se ni izšlo po željah črnobelih. Naši fantje so sicer prvi polčas odigrali precej boljše od domačinov, si priigrali tudi precej priložnosti, ampak nikakor niso uspeli zadeti. Še najbližje zadetku je bil v 34. minuti Luka Šušnjara, ki pa je po odličnem predložku Luke Bobičanca zadel le prečko.

 

V drugem polčasu smo videli precej slabšo igro Mure, ki je bolj kot ne le držala neodločen izid. Vse do 71. minute in velike nespretnosti v obrambi. Po podaji iz kota se je žoga od Roka Sirka odbila proti vratom Mure, še bolj neposrečeno je posredoval Špiro Peričić, ki je odbito žogo poslal v gol in tako domačine povedel v vodstvo. Naši fantje se še niso pobrali od šoka že je bilo 2:0. Podobno kot na prvi tekmi v Fazaneriji je tudi tokrat prosti strel izjemno izvedel Marcos Da Silva in domačinom zagotovil zmago. Muraši pa lahko le obžalujejo zapravljeno priložnost, da bi se oddaljili od spodnjega dela lestvice.

 

Sezona gre naprej in že v sredo, 31. oktobra 2018 naše fante čaka naslednja preizkušnja, ko se bodo na Fazaneriji ob 14. uri na povratni tekmi četrtfinala Pokala Slovenije udarili z Gorico.

 

Krško : Mura 2:0 (0:0)

Značke novice