Iz dneva v dan smo bližje zgodovinskemu trenutku na Fazaneriji, ko bo odigrana prva tekma pod umetno svetlobo na Fazaneriji. To se bo zgodilo v soboto, 2. marca 2019 ob 17. uri, ko bodo na Fazaneriji gostovale Domžale. Ob 16.30 se bo pričelo dogajanje ob otvoritvi reflektorjev. Najprej vas bodo iz glavne tribune zabavali Govoreči bobni. Ob 16.45 uri sledi glavni del otvoritve reflektorjev z nagovoroma župana MOMS dr. Aleksandra Jevška in predsednika DNŠ Mura Roberta Kuzmiča.

 

Na dan tekme bo od 15. ure naprej zaprta Razlagova ulica. Dostop z avti do stadiona bo možen le za povabljene. Priporočamo parkiranje na javnih parkiriščih v okolici kopališča. Vstop na stadion bo mogoč od 15.30 ure naprej. Dostop do severne tribune je možen le po poti okrog igrišča z umetno travo. Tu vas opozarjamo tudi na previdnost, saj so poti speljane skozi gozd in bo po zaključku tekme otežena vidljivost.

 

Prosimo, da ob ogledu tekme upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Vstop v klubske prostore in na VIP tribuno bo možen le z ustreznimi akreditacijami in vstopnicami. Brez ustreznih vstopnic ne bo možen dostop do hodnika na vrhu glavne tribune.

 

Predprodaja vstopnic po standardnih cenah: 10 EUR za glavno tribuno, 8 EUR za ostale tribune in 4 EUR otroške vstopnice bo v baru na stadionu Fazanerija potekala le še jutri med 14. in 18. uro. Na dan tekme bodo posamične vstopnice dražje za 2 EUR. Prodaja vstopnic bo na dan tekme potekala med 9. in 12. uro v baru in od 15. ure naprej na prodajnem mestu vstopnic. Stojišča niso v prodaji, saj na tem delu stadiona še niso zaključena vsa dela. V primeru, da bo vstopnic pričelo primanjkovati, bodo na razpolago stojišča na delu za gostujoče navijače.

 

Vstopnice se sicer zelo dobro prodajajo. Na južnem delu stadiona je na voljo le še nekaj 100 vstopnic, nekoliko več jih je na voljo na severni tribuni. Pohitite in si zagotovite svoje vstopnice čimprej.

 

Vse, ki imate rezervirane vstopnice obveščamo, da morate vstopnice nujno prevzeti pred tekmo do 16. ure. V nasprotnem primeru bomo vstopnice sprostili v prodajo.

 

Vstopnice lahko kupite tudi preko spletne prodaje -> https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

 

Vabljeni!

Značke novice