V nedeljo je pred Muraši nova izjemno zahtevna in pomembna preizkušnja, naši nogometaši se bodo v Fazaneriji pomerili z Aluminijem iz Kidričevega, ki je proti Rudarju v zadnjem krogu prišel do prvih točk in prve spomladanske zmage.

 

Tudi črno-beli so na četrti spomladanski preizkušnji prišli do prve zmage, s 5 : 0 so premagali Krško, pred tem pa remizirali z Mariborom in Domžalami ter klonili proti velenjskemu Rudarju. 

 

Tokrat torej v Fazanerijo prihaja Aluminij, s katerim imajo črno-beli dobre izkušnje. Obe letošnji tekmi so naši nogometaši namreč dobili - v Fazaneriji je Mura slavila s 3 : 2, v Kidričevem pa z 2 : 0.

 

V dresu Mure je na obeh tekmah blestel Rok Sirk, ki je kar pet od svojih desetih zadetkov dosegel proti Aluminiju, Sirk je tako tudi dosegel vse letošnje zadetke Mure proti Kidričanom. 

 

Z Aluminijem se je Mura v PLTS pomerila šestkrat, črno-beli imajo tri zmage, Aluminij eno, dvakrat pa se je srečanje končalo z neodločenim izidom. Kaj pa tekme v Fazaneriji? Doslej so bile odigrane tri, vsaka ekipa je dosegla po eno zmago, enkrat pa je bil izid neodločen.

 

Vse tekme Mure in Aluminija v PLTS:
Aluminij - NŠ Mura 0 : 2 (Rok Sirk 2x)
NŠ Mura - Aluminij 3 : 2 (Rok Sirk 3x)
Aluminij - Mura 05 2 : 2 (Rajko Rep, Vedran Vinko)
Mura 05 - Aluminij 1 : 1 (Mario Sačer)
Aluminij - Mura 05 0 : 2 (Mate Eterović, Dragan Jelić)
Mura 05 - Aluminij 1 : 3 (Mate Eterović)

 

Predprodaja vstopnic

 

Predprodaja vstopnic že poteka. Posamične vstopnice so na voljo po standardnih cenah: glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR. Stojišča niso v prodaji.

 

Za vas smo pripravili tudi paket vstopnic za tekmi z Aluminijem in Olimpijo, kjer si lahko vstopnice zagotovite po nekoliko znižanih cenah: glavna tribuna 18 EUR, ostale tribune 15 EUR in otroške vstopnice 6 EUR. Vstopnice lahko kupite vsak delovni dan med 14. in 18. uro v baru na stadionu Fazanerija ali preko spletne prodaje. Začela se je tudi predprodaja vstopnic za pokalni obračun prihodnjo sredo v Mariboru.

Značke novice