Vse bližje smo naslednji prvenstveni tekmi Mure. Že v nedeljo, 31. marca 2019 ob 17. uri bodo črno-beli na Fazaneriji gostili Aluminij iz Kidričevega.

 

Da bo odločitev za ogled tekme še nekoliko lažja, smo za vas pripravili nagradno igro v kateri lahko osvojite novo različico Murinega dres z dodanim logotipom »100 LET«. Med vsemi kupci vstopnic za ogled tekme med Muro in Aluminijem bomo v nedeljo med polčasom izžrebali srečneža, ki bo prejel Murin dres z logotipom »100 LET«.

 

Od danes naprej so dresi z logotipom »100 LET« že na voljo za nakup v baru na stadionu Fazanerija. Cena osnovnega dresa le z grbom Mure je 60 EUR. Dodaten tisk logotipa »100 LET« stane 5 EUR. Za dodatnih 10 EUR si lahko izberete tudi poljubno številko in za dodatnih 10 EUR tudi poljuben priimek. Dres s poljubnimi tiski je pripravljen v nekaj minutah.

 

Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite tudi danes v baru na stadionu med 14. in 18. uro. Posamične vstopnice so na voljo po standardnih cenah: glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR. Stojišča niso v prodaji.

 

Za vas smo pripravili tudi paket vstopnic za tekmi z Aluminijem in Olimpijo, kjer si lahko vstopnice zagotovite po nekoliko znižanih cenah: glavna tribuna 18 EUR, ostale tribune 15 EUR in otroške vstopnice 6 EUR.

 

Vstopnice si lahko zagotovite tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

 

V teku je že tudi predprodaja vstopnic za pokalni obračun prihodnjo sredo v Mariboru.

 

Vabljeni!

Značke novice