Po slabem mesecu premora se je naša članska ekipa včeraj zbrala na večerji, ki je predstavljala uvod v pripravljalno obdobje. Črno-beli so prvi trening opravili danes ob 11. uri na Fazaneriji. Skupno bodo naši fantje v pripravljalnem obdobju odigrali 10 prijateljskih tekem.

 

Znanih je že 7 nasprotnikov. Ostale tekme so še v dogovarjanju. Za začetek se bodo črnobeli udarili z drugoligašem iz Beltincev v torek, 15. januarja 2019. V soboto, 19. januarja 2019 sledi obračun s hrvaškim drugoligašem – Međimurje Čakovec. Nasprotnika za naslednji dve tekmi še nista znana. V sredo, 30. januarja 2019 se bodo naši fantje pomerili z Dravo iz Ptuja.

 

Sledi selitev v Turčijo (3 – 15. februar), kjer bodo črnobeli odigrali štiri tekme. Trije nasprotniki so že znani. V sredo, 6. februarja 2019 bo na sporedo obračun proti ukrajinskemu prvoligašu Chornomoretsu iz Odesse. Takoj naslednji dan bo sledila tekma proti vodilnemu poljskemu drugoligašu Rakow Czestochowa. V ponedeljek, 11. februarja bo na sporedu obračun z večkratnim moldavskim prvakom Sheriffom iz Tiraspola. Generalka je predvidena za četrtek, 14. februarja. Nasprotnik še ni znan.

 

Po povratku v Slovenijo bodo naši fantje v torek, 19. februarja odigrali še prijateljsko tekmo proti Dobrovcam.

 

Točne termine pripravljalnih tekme bomo sproti posodabljali v razporedu tekem na naši spletni strani.

Značke novice