Pred nami je že prvenstveni obračun z Gorico, ki bo odigran v soboto, 10. novembra 2018 ob 14. uri. Po dveh zmagah v pokalu bodo naši fantje na domači Fazaneriji iskali še prvenstveno zmago proti tretjeuvrščeni ekipi Prve Lige Telekom Slovenije. Na prvi medsebojni tekmi v Novi Gorici so črno-beli po vodstvu z 0:2 iz rok izpustili zmago in se morali zadovoljiti s točko. Že to bo zagotovo dovolj velik motiv, da na domači tekmi pokažejo vse kar znajo in osvojijo nov komplet treh točk.

 

Pri Muri bo tekmo zaradi rumenih kartonov izpustil Luka Bobičanec. Na drugi strani bo manjkal Andrija Filipović, prvi strelec Gorice, ki prestaja kazen zaradi rdečega kartona.

 

Vstopnice so v predprodaji še danes na voljo po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR, otroške vstopnice 4 EUR). Zaradi varnostnega vidika tokrat ne bodo v prodaji vstopnice za stojišča. Predprodaja v baru bo potekala med 14. in 19. uro. Na dan tekme bodo vstopnice na voljo po naslednjih cenah (glavna tribuna 11 EUR, ostale tribune 9 EUR, otroške vstopnice 5 EUR). Vstopnice so seveda na voljo tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nd-gorica/vstopnice-1108339.html

 

Na minuli pokalni tekmi z Gorico je bilo na tribunah Fazanerije precej neprimernega in nešportnega vedenja, kar je privedlo do tega, da je Mura dobila kazen 650 EUR. Lepo prosimo, da navijate kulturno in športno ter da se izogibate neprimernih ali celo rasističnih vzklikov.

 

Vstop na stadion bo jutri mogoč od 12.45 ure naprej, prodaja vstopnic se prične ob 12.30 uri. Dostop do severne tribune je možen samo po poti okrog igrišča z umetno travo. Prosimo, da se izogibate delov, kjer trenutno potekajo gradbena dela – postavitev reflektorjev.

 

Vabljeni!

Značke novice