Pred našo člansko ekipo je še drugo gostovanj v Velenju v tekoči sezoni Prve Lige Telekom Slovenije. Na prvo gostovanje črno-beli nimajo pretirano dobrih spominov, saj je Mura po izjemno slabem začetku tekme, ko so domačini v prvih 13. minutah povedli z 2:0, tekmo na koncu izgubili s 3:2. Dvakratni strelec za Muro je bil Rok Sirk. Črno-beli so za svojo borbenost do zadnje sekunde tekme vseeno prejeli bučen aplavz številnih navijačev Mure, ki so se odpravili v Velenje.

 

Tudi tokrat je pričakovati, da se bo v Velenje odpravilo precej pristašev Mure. Vstopnice po ceni 8 EUR lahko še zmeraj dobite tudi v našem baru na stadionu Fazanerija. Ženske imajo prost vstop. Tisti, ki si boste vstopnice zagotovili preko spletne prodaje, kupujete vstopnice na sektorju E, kjer bomo zbrani navijači Mure. Avtobusni prevoz je odpovedan, ker je bilo premalo prijav. Danes bar obratuje med 14. in 18. uro. Jutri (sobota) bo bar obratoval med 12. in 17. uro. V nedeljo pa med 11. in 15. uro.

 

Seveda so že sedaj na voljo tudi vstopnice za naslednjo domačo tekmo Mure proti Krškemu, ki bo na Fazaneriji odigrana v soboto, 16. marca 2019 ob 17. uri. Cene v predprodaji so standardnih 10 EUR za glavno tribuno in 8 EUR za ostale tribune. Stojišča na žalost še niso na voljo. Kupite jih lahko tudi preko spletne prodaje na: https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-krsko/vstopnice-1108343.html

 

Vabljeni!

Značke novice