Zvesti privrženci črno-belih, hvala vam za vso dosedanjo podporo našemu klubu. Skupaj smo dvakrat zapored napolnili domači stadion, kar doslej ni uspelo še nikomur v prvi slovenski nogometni ligi.

 

Zdaj pa prihaja čas, da naredimo nemogoče. Oziroma pokažemo, da je nemogoče vendarle mogoče samo v Murski Soboti. Namreč, da še tretjič zapored napolnimo Fazanerijo! Kar bi bil dosežek, ki ga lahko v Sloveniji ustvarijo samo Pomurci.

 

Proti atraktivnima nasprotnikoma, kot sta bila Olimpija in Maribor, je stadion pokal po šivih, naši igralci pa so ob vašem bučnem navijanju kar leteli po igrišču. A sedaj bo Mura v še bolj pomembni tekmi še močneje rabila vašo pomoč. V 13. krogu v prestolnico Pomurja namreč prihaja velenjski Rudar, neposredni konkurent črno-belih v boju za obstanek, zmaga proti takšnemu nasprotniku pa bi bila izjemnega pomena za nadaljevanje prvenstva.

 

Po reprezentančnem premoru bo tekma v soboto, 20. oktobra, ob 14. uri, v tem uvodnem srečanju kroga pa lahko skupaj postavimo primer, ki ga bodo občudovali na vseh ostalih prizoriščih. S polnim stadionom do nove Murine zmage!   

Značke novice