Le še dva dni nas loči do obračuna med Muro in Olimpijo. Vse kaže, da bo tekma odigrana pred polno Fazanerijo. Že včeraj je namreč v predprodaji pošlo okrog 2000 vstopnic. Ne pozabite si jih zagotoviti čimprej po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR) v našem baru na stadionu ali preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-olimpija/vstopnice-1108345.html . Predprodaja v baru na stadionu danes in jutri poteka med 14. in 19. uro.

 

V četrtek, na dan tekme bo bar obratoval med 10. In 13. uro. Prodaja vstopnic pred tekmo pa se bo pričela ob 16.30 uri, ko se odprejo tudi vrata stadiona. Vstopnice bodo na dan tekme pred tekmo dražje: glava tribuna 12 EUR, ostale tribune 10 EUR in otroške vstopnice 5 EUR.

 

Vhod na severno tribuno je po poti okrog igrišča z umetno travo. Pri ogledu tekme vas prosimo, da upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Prosimo, da navijate športno in kulturno.

 

Od jutri naprej si lahko v našem baru zagotovite že tudi vstopnice za naslednjo prvenstveno gostovanje Mure v Celju. Tekma s Celjem bo odigrana v nedeljo, 14. aprila 2019 ob 14.30 uri na Areni Z'dežele. Cena vstopnice je 6 EUR.

 

Vabljeni!

 

Vas zanima kakšno dobrodošlico pripravljajo Muraši navijačem Olimpije? Poglejte si posnetek...

 

Značke novice