Spoštovani člani, navijači in ljubitelji Nogometne šole Mura!

 

Če še ne veste, lahko del svoje dohodnine (do 0,5 %) namenite za financiranje splošno koristnih namenov - tudi naše Nogometne šole Mura (DŠ: 31740260), ki je na seznamu upravičencev do donacij.

 

Zahtevo za namenitev lahko oddate kadarkoli preko sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si, ter pisno ali ustno na zapisnik pri pristojnem Finančnem uradu RS (www.fu.gov.si/kontakti/). Ena od opcij je tudi, da natisnete spodnji obrazec in ga izpolnite, podpišete in pošljete po pošti.

 

Obrazec - ZAHTEVA za namenitev dela dohodnine za donacije

 

Navodila za izpolnitev podatkov upravičenca:

 

Ime oziroma naziv upravičenca: DRUŠTVO NOGOMETNA ŠOLA MURA

Davčna številka upravičenca : 31740260

Odstotek (%): 0,5

 

Donacija za vas ne predstavlja dodatnega finančnega bremena, gre le za to, da del svoje dohodnine namesto državi namenite našemu društvu. Obrazec in vsa pojasnila so dostopni tudi na spletni strani Finančne uprave RS www.fu.gov.si

 

Za vse vaše donacije se vam zahvaljujemo!

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo se lahko na spletno stran brezplačno registrirate in prijavite. V primeru registracije imate možnost dostopa do naprednih vsebin spletne strani. Preberite katere so te vsebine.

Prijava

Registracija

                      

 

                             Zavarovalnica Triglav, d.d.     

 

               

 

                    

 

                  

 

                    

 

                              

 

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate, da uporabljamo tovrstne piškotke.
Več informacij
NŠ Mura