KODEKS O ŠPORTNEM OBNAŠANJU STARŠEV

 

Prosimo, da starši otrok vključenih v NŠ Mura spoštujejo pravila, ki jih narekuje spodnji pravilnik.

 

1. Na vsakem treningu in tekmi se bom dostojno vedel/a in športno navijal/a za trud svojega otroka kot tudi celotne ekipe.

 

2. Ne bom žaljiv/a do članov nasprotnih ekip, nasprotnih trenerjev, funkcionarjev in gledalcev na tribuni in ne bom komentiral/a odločitev sodnikov.

 

3. Na treningih in tekmah ne bom vpil/a oz. vodil/a otroka in ostale soigralce kako naj ravnajo v danem trenutku. Za te stvari je namreč zadolžen trener! Ukvarjal/a se bom le s spodbujanjem in nagrajevanjem truda posameznikov in ekipe.

 

4. V času treninga se ne bom zadrževal/a ob igrišču, prav tako ne bom hodil/a v slačilnico.

 

5. Nikoli se ne bom vtikal/a v strokovne odločitve trenerja. Vse v povezavi s tekmo (kdo igra, koliko igra, katero igralno mesto) odloča izključno trener.

 

6. Zavedam se, da v vsakem trenutku predstavljam NŠ MURA in slovenski šport – zato se bom obnašal/a po načelih Fair playa.

 

7. V sredstvih javnega obveščanja ne bom negativno poročal/a o delu ali odnosu trenerja in ostalih članov kluba.

 

8. Pazil/a bom na otrokovo klubsko opremo. V primeru izgube ali uničenja se zavedam moralne in denarne odgovornosti za nastalo škodo.

 

9. Skrbel/a bom za pravočasen prihod in redno udeležbo otroka na treningih in tekmah. V primeru, da se treninga ali tekme ne bo mogel udeležiti, bom takoj obvestil/a trenerja.

 

10. V vsakem trenutku bom s svojim zgledom pozitivno deloval/a na otroka, soigralce in ostale delavce v klubu.

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo se lahko na spletno stran brezplačno registrirate in prijavite. V primeru registracije imate možnost dostopa do naprednih vsebin spletne strani. Preberite katere so te vsebine.

Prijava

Registracija

                      

 

                             Zavarovalnica Triglav, d.d.     

 

               

 

                    

 

                  

 

                    

 

                              

 

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate, da uporabljamo tovrstne piškotke.
Več informacij
NŠ Mura