Pred našimi fanti je še drugo zaporedno gostovanje, tokrat bodo še drugič letos gostovali v Kidričevem. Ante Šimundža je s svojimi varovanci letos že trikrat premagal Aluminij, želja je, da v Kidričevem pridemo do "pokra zmag" proti omenjeni ekipi.

 

Prvo letošnje srečanje na Fazaneriji smo dobili s 3 : 2, svoj prvi prvoligaški hat-trick je za Muro dosegel Rok Sirk. Naš najboljši strelec v letošnji sezoni je dosegel tudi oba zadetka ob gostujoči zmagi v Kidričevem z 2 : 0. Tretje letošnje srečanje smo dobili doma s 3 : 0, mrežo Kidričanov pa so zadeli Amadej Maroša, Luka Šušnjara in Nino Kouter.

 

Z  Aluminijem smo se v Prvi ligi Telekom Slovenije do zdaj pomerili sedemkrat, ob tem pa smo dosegli štiri zmage, dva remija, le enkrat pa je zmaga pripadla Aluminiju. V Kidričevem smo v PLTS doslej odigrali tri srečanja, ob tem pa dosegli dve zmagi in remi.

 

S Kidričani smo se na 15 srečanjih pomerili tudi v drugoligaški konkurenci. Tam so bili boljši Kidričani, ki so dobili 6 tekem, 5 zmag je pripadlo Murašem, 4 tekme pa so se končale z delitvijo točk. V Kidričevem smo v drugi ligi odigrali sedem tekem, štirikrat smo klonili, dvakrat slavili, enkrat pa se je srečanje končalo brez zmagovalca.

Značke novice