Črno-beli bodo v 9. krogu Prve Lige Telekom Slovenije v nedeljo, 23. septembra 2018 ob 16. uri gostovali v Celju, kjer se bodo pomerili z domačim prvoligašem. Muraši bodo tekmo odigrali brez Luke Šušnjare in Nina Koutra, ki imata zaradi kartonov prepoved nastopa.

 

Ker se pričakuje, da se bo tudi v Celje odpravilo precej navijačev Mure, smo za vas pripravili nekaj informacij. Vstopnice bodo za Murine pristaše na voljo pri blagajni, ki se nahaja v neposredni bližini vhoda št. 1 na nogometnem stadionu.

 

Vstopanje na sam stadion bo potekalo ločeno za domače in gostujoče gledalce. Za gostujoče obiskovalce je namenjen vhod št. 3. Gostujočim gledalcem so na voljo sektorji E in F pokrite vzhodne tribune stadiona v skupni kapaciteti 1000 sedežev. Med sektorji, ki so namenjeni gostujočim gledalcem in sektorji, ki so namenjeni  domačim gledalcem je  postavljena  usmerjevalna ograja tako, da prehajanje ni mogoče. Potekala bo tudi ločena prodaja pijač- domači oz. gostujoči del.

 

Gledalci oz.  navijači med tekmo lahko zapustijo prireditveni prostor, a se z isto vstopnico ne morejo več vrniti (razen v posebno opravičljivih primerih). Torej, za vsak ponoven vstop je potrebna nova vstopnica.

 

Gledalci svoja vozila parkirajo na parkirišču hipermarketa Mercator, ki stoji v neposredni bližini stadiona in je v času tekme že zaprt.

Značke novice