Pred nami je še zadnja tekma jesenskega dela sezone v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Muraši bodo na domači Fazaneriji gostili kranjski Triglav, ki se je na prvih dveh medsebojnih tekmah v tekoči sezoni izkazal za zelo neugodnega tekmeca.

 

Predprodaja vstopnic že poteka. V baru si jih lahko zagotovite vsak delovni dan med 14. in 19. uro, razen v četrtek, 6. decembra 2018, ko bo naša odprava prisotna v središču Murske Sobote na tradicionalni prireditvi »Mikloševo senje«, kjer bomo poleg navijaških artiklov prodajali tudi vstopnice. Murin kotiček boste lahko našli pri skupni stojnici z Vestnikom, Šunkarno Kodilo in M Tehniko. Med 13. in 15. uro bodo stojnico obiskali tudi naši nogometaši, s katerimi boste lahko poklepetali in se fotografirali. V soboto je bar zaprt. Prodaja vstopnic na dan tekme se prične ob 11:45. uri.

 

Cene vstopnic v predprodaji so: glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR, otroška vstopnica 4 EUR, stojišča 5 EUR. Na dan tekme bodo vstopnice dražje (glavna tribuna 11 EUR, ostale tribune 9 EUR, otroška vstopnica 5 EUR, stojišča 6 EUR). Predprodaja seveda poteka tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html
 

V prodaji so že tudi polletne vstopnice za spomladanski del sezone, ki Vam zagotavljajo ogled vseh domačih spomladanskih tekem Mure. Med drugim tudi polfinalno tekmo Pokala Slovenije, prvo tekmo na Fazaneriji pod reflektorji ter seveda nova obračuna z Mariborom in Olimpijo. Še cene polletnih vstopnic: glavna tribuna 75 EUR, ostale tribune 60 EUR, VIP tribuna 300 EUR.

 

Vabljeni!

Značke novice