banner_carno_bejli_kout.png
DSC_3199_FullHD (1).jpg

TRENINGI

Spet skupaj

Striktni pri upoštevanju omejitev, a zagnani za delo. Vse v želji po dokončanju sezone na igrišču.

Članska ekipa

ponedeljek, 11. maj 2020, 20.16

Muraši so spet skupaj. Po prvem treningu v petek, so omejitve in previdnostni ukrepi že bolj domači. Prihod v maskah, razkuževanje, preverjanje počutja in trening. Za zdaj v skupinah, na dveh igriščih in brez medsebojnega stika. Trener Ante Šimundža je s pripravljenostjo fantov po skoraj dvomesečnem premoru zadovoljen. "Igralci so ves čas izpolnjevali določen program. Rezultati so dobri. Ampak nad tem niti nisem presenečen. Fante dobro poznam in vem, kaj si želijo. Odgovorni so do svojega dela in kluba, prav tako smo vsi že komaj čakali, da smo se lahko ponovno zbrali. Da smo začeli z delom vsaj v manjših skupinah, da se povežemo in se, če bo to izvedljivo, pripravimo na nadaljevanje prvenstva."

"Večinoma smo delali na fiziki in vzdrževali kondicijo. Zaradi ukrepov smo malo težje delali stvari z žogo, a verjamem, da bomo to zdaj nadoknadili," pravi Luka Šušnjara. Črno-beli si želijo prvenstvo zaključiti na zelenici. "Imamo veliko priložnost v pokalu, da osvojimo lovoriko. Razmišljamo tudi o prvenstvu, da smo čim višje na lestvici," izpostavlja 22-letni krilni napadalec. 

"Če si športnik po duši oziroma se s športom ukvarjaš, je zelo pomembno, da športne rezultate dosegaš na igrišču, ne pa izven njega. Vsekakor sem za to, da se tekme odigrajo. Seveda na tak način, kot bo to narekovala zdravstvena situacija. Želim, da svojo vrednost dokažemo na igrišču," dodaja Šimundža.

Čeprav bodo tribune samevale, navijači še naprej stojijo ob strani. Klubu želijo pomagati z nakupom vstopnic, pa čeprav na tekmo ne bodo mogli. "Ponosen sem, da imamo takšne navijače. To je naša dodatna obveza in odgovornost do njih. To je le še dodaten pokazatelj, kako so navijači pomembni za Muro. Simbioza je izražena na vsakem koraku," še pravi trener.

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
1 Mura 5 4 1 0 13
2 CB24 Tabor Sežana 5 3 0 2 9
3 Maribor 5 2 2 1 8
4 Domžale 5 2 1 2 7
5 Bravo 5 2 1 2 7
6 Olimpija Ljubljana 4 1 2 1 5
7 Koper 5 1 2 2 5
8 Celje 5 1 2 2 5
9 Aluminij 5 1 1 3 4
10 Gorica 4 1 0 3 3
Naslednja tekma

Ni podatka o naslednji tekmi.

GENERALNI SPONZOR

ZLATI SPONZORJI

 

 

 

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti