banner_carno_bejli_kout.png

Epizoda 12: Čarno-bejla debata

Doj se prosi · Epizoda 12: Čarno-bejla debata

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prihaja v nekoliko drugačni obliki, tokrat je pred vami čarno-bejla debata, v kateri je sodelovalo pet gostov, ki so odgovarjali na vprašanja, ki ste nam jih poslali navijači Mure. Med drugim je bilo govora o tem, kakšna je prestopna logika Mure, kaj vse so bili čarno-bejli pripravljeni storiti, da vrnejo Nina Koutra, manjkalo pa ni niti provokativnih vprašanj, kot je bilo tisto, kdo sestavlja enajsterico Mure. Vse to in še več v Doj se prosi v družbi Roberta Kuzmiča, Damirja Čontale, Nika Lorbka, Žige Kousa in Amarja Beganovića!

Epizoda 11: Mura skozi čas in preko Moldavije do Irske

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša dva gosta. Z nami sta bila Simon Horvat in Aleš Cipot, ki sta zaslužna, da je znane čedalje več zgodovine Mure. Govora bo o “projektu” NK Mura skozi čas, dotaknili smo se žreba kvalifikacij za Konferenčno ligo in se spominjali preteklosti, prav tako pa bo govora o prvi pripravljalni tekmi, okrepitvah in sagi okoli prestopa Nina Koutra.

Epizoda 10: Rekordna desetka

V deseti epizodi podcasta Doj se prosi se sprehodimo skozi letošnjo sezono v prvenstvu in Konferenčni ligi. Beseda bo tekla tudi o doslej najbolj donosnem poslu čarno-bejlih, v graški Sturm se seli Tomi Horvat. Navijačica Trejza ima posebno sporočilo za Nina Koutra, sami pa odgovarjamo na vprašanja, ki se prav tako tičejo nekdanje čarno-bejle desetke. No, na začetku ne manjka niti popkulturni kotiček in "fektanje" kart za koncert Dubioze Kolektiv na Soboških dnevih.

Epizoda 9: Obisk predsednika

V deveti epizodi podcasta Doj se prosi se nam je kot gost pridružil predsednik kluba Robert Kuzmič, ki je pojasnil vse aktualne zadeve - zakaj so bili mariborski navijači po tekmi na terenu, kaj se je dogajalo s Šturmom in Zalokarjem, kakšne bodo aktivnosti Mure na poletni nogometni tržnici in še marsikaj zanimivega.

Epizoda 8: Desna špura

V osmi epizodi podcasta Doj se prosi smo gostili Žigo Kousa, ki nam je zaupal, zakaj tako zelo pogreša Žana Karničnika in se sprehodili skozi njegovo kariero, ki se je začela v Muri, nadaljevala v Domžalah in Celju ter se vrnila v Mursko Soboto. Seveda ne pozabimo pokomentirati zadnje tekme z Olimpijo in prihajajoče tekme proti Mariboru. Posebna zahvala pa Denisu Kozarju, ki nam je izdelal šparavček, v katerega smo včeraj že prispevali nekaj kovancev.

Epizoda 7: Vsi v Ljubljano!

Sedma epizoda podcasta Doj se prosi prinaša celotno zasedbo, ki pokomentira dogajanje tekme med Muro in Domžalami, zajadra v mednarodne športne vode in se ob koncu razveseli hitrega obiska nenapovedanega gosta.

Epizoda 6: Čošak

V šesti epizodi podcasta Doj se prosi bo govora o tekmi Mure in Celja, kjer so čarno-bejli prišli do pomembnih treh točk. Dotaknemo se tudi rdečega kartona, ki so ga prejeli Celjani, reakcije Mure po zaostanku in prihajajoče tekme z Domžalami.

Epizoda 5: Gastarbajter

Peta epizoda podcasta prinaša novega gosta, z nami je bil otrok čarno-bejlih Mitja Mörec. Mičo se po končani igralski karieri dokazuje in prebija kot trener avstrijskega drugoligaša Floridsdorfer AC, ki se trenutno bori za preboj med avstrijsko nogometno elito. Skupaj z njim smo pokomentirali zadnjo tekmo Mure z Radomljami in se dotaknili njegove igralske in trenerske kariere, ki je polna zanimivih zgodb.

Epizoda 4: Vüzenska trojka

V četrti epizodi podcasta Doj se prosi bo govora predvsem o tekmi Mure in Aluminija, kjer se dotaknemo prvenca Tia Cipota, prebujenja Mihaela Klepača, pokomentiramo pa tudi prihajajočo tekmo Mure in Radomelj.

Epizoda 3: (Čarno)-bejla snežinka

Tretja epizoda podcasta prinaša pogovor z nekdanjim trenerjem Mure Čirom Blaževićem, ki si je utrgal nekaj časa za čarno-bejle. Dotaknili se bomo "snežene" tekme v Šiški, kjer je Mura storila pomemben korak v boju za evropske vstopnice in ima na četrtem mestu pet točk prednosti pred prvim zasledovalcem. Doj se prosi!


GENERALNI SPONZOR

ZLATI SPONZORJI

 

    

   

  Pivovarna Union

     

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti